Design – you way

Køkkenet er blevet et af de vigtigst rum i huset, et dynamisk rum. Stedet hvor vi mødes og taler med hinanden, spiller spil, laver lektier samtidig med at vi laver mad. Derfor er det vigtigt at du føler dig hjemme i dit køkken, at du kan mærke dig selv og din personlighed skinne igennem.

Det kræver stort mod og overskud, at skulle træffe beslutning om at købe nyt køkken. Derfor er det vigtig at du finder den helt rigtige køkkenpartner, der kan matche dine individuelle behov og give dig modspil i forhold til alle de tanker du helt sikkert kommer til at gøre dig under processen.

Individuelle løsning

Gode løsning starter med godt samarbejde, og hos MINO brænde vi for at give dig en personlig, ærlig og nærværende proces, hvor vi er med det hele vejen.

Hos MINO er en standartløsning dine individuelle mål, og vi er gode til at lytte til dine behov. Dit nye køkken udvikles derfor i samspil mellem dine ideer og vores tanker om design og håndværk.

Skæve vikler, små rum eller spændende ideer? Uanset hvad du tænker, vil vi meget gerne spille bold med dig og stille dig afklarende spørgsmål. Vi hjælper dig til de rigtige løsninger og er ikke låst fast i standardmål og kassetænkning.

Udskæring til quooker under vasken, så du stadig kan udnytte den fulde dybde.

Fortæl os om dine køkkendrømme

Lad os ringe dig op til en uforpligtende snak om hvordan vi gennem unikke snedkerløsninger kan vække dine køkkendrømme til live.

  Kabinetter

  Kabinetter bliver ofte lavet i enten i massivt træ eller finer, som begge fremhæver naturligheden i træet og det flotte spil fra træets åre.

  Når du skal vælge hvilke materialer dine kabinetter skal være i, er der nogle ting som er vigtige at tænke over.

  Træ er et levende materiale, som arbejder i takt med at temperaturerne og luftfugtigheden skifter henover året. Et Kabinet i massivt træ vil der arbejde løbende, ved at trække sig samme når det bliver koldt og udvide sig i varmen. Ved at vælge kabinetter i finer undgår man de fleste af disse spændinger i træet.

  Derudover er finer meget lettere rent vægtmæssigt end massivt træ.
  Økonomisk set er det 30-40 % billigere at få kabinetter lavet i finer frem for massivt træ.

  Massive fingertappede skuffer

  Skuffer er næsten en af de vigtigste ting i dit køkken. Udgangspunktet for vores køkkener er smukke fingertappede skuffer, hvor du selvfølgelig selv kan vælge tappemetoden. Men som med alt andet hos MINO kan du selvfølgelig få det som du vil have det.
  Vores snedker kæler for hver enkelt skuffe, og udvælger nøje træet for at få den mest helstøbte løsning.

  Alle skuffer monteres på skuffeskinner fra Blum, som laver de mest robuste og stabile skinner – hvilket sikre at dine skuffer glider med finesse og fungere perfekt i rigtig mange år.

  Fronter

  Fronterne er blikfanget i dit nye køkken, de skal være lækre og du skal have lyst til at røre ved dem.

  Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for hvilke fronter du kan få, men vi hjælper dig naturligvis med at vælge materiale der passer sammen med resten i drømmekøkken, og så tingene spiller godt op imod hinanden.

  Så skal dit nye køkken have massive træfronter med en smuk varm glød, måske linoleum der med sin mathed giver en særlig udstråling eller måske skal vores maler sørge får smukke spraymalede fronter hvor den lækre finish sørger for at hele står knivskarpt?

  Uanset dine tanker om farver, materiale, linjer og udtryk til dit nye køkken, så indtast dine oplysninger herunder, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

  OUR LATEST BLOG

  Tanker om sammenhængende stil mellem køkken og resten af huset?

  Brug kontaktformularen.
  Så ringer vi dig op, for at høre om dine tanker.