BÆREDYGTIGHED - DET VIGTIGE ELEMENT

Bæredygtighed er et vigtigt element i MINO DESIGN, vi ønsker at bidrage til en bæredygtige fremtid. Når vi producerer planter vi tilsvarende træer, for at skabe balance i forhold til Co2 udledningen. Når vores snedker skaber nye løsninger, har vi stort fokus på at minimere vores spild, og vi anvender faktisk tæt på 95 % af alle de indkøbte materialer, bl.a. også fordi at vi bygger hver enkelt løsning fra bunden og køber ind efter det. Når vi tager et gammelt køkken ned, gør vi os ligeledes umage med at genbruge materialerne. Hvis de er gode, kunne det være til produktionen af "nyt" køkken eller i form af skærebræt, træfigurer osv.
Har du en god ide til dit eget unikke genbrugsprojekt eller måske en ide som kan gøres os skarpere i vores processer, så kontakt os endelig.

TANKER OM SAMMENHÆNGENDE STIL MELLEM KØKKEN OG RESTEN AF HUSET?

Brug kontaktformularen. Så ringer vi dig op, for at høre om dine tanker.

    VI TÆNKER BÆREDYGTIGHEDEN IND I MATERIALERNE

    Størstedelen af vores produktion består af træ, derfor er det vigtigt for os at have en leverandør som også tænker ud fra et kvalitets- og miljømæssigt perspektiv.
    Vores leverandør er et stolt familieejet østrigsk savværk, som får størstedelen af sit træ inden for landets grænser. Virksomheden er både FSC og PEFC certiciferet, hvilket er din sikkerhed for, at det træ der fældes og anvendes til din unikke produktion er fra bæredygtige skovdrift – der både sikre genplantning af træer, biodiversiteten samt at dyre og planteliv opretholdes i og omkring skoven. Læs mere om firmaet på deres hjemmeside.
    Når vi laver dit nye plankebord eller ved maling af f.eks. fronter til dit nye køkken anvende vi olier og maling. Vi anvender i denne del af produktionen udelukkende malerialer fra det italienske firma Milesi grundet virksomheden store fokus på bæredygtighed og at give tilbage til naturen. Vil du læse mere om Milesi, kan du gøre det her
    Skulle du have andre ønsker af miljøvenlige produkter, så kontakt os, og lad os få en snak om brugen af disse i din unikke løsning