2nd Circle

Hos MINO elsker vi det godt håndværk, hvilket også kommer til udtryk når vi producerer nye snedkerløsninger i MINO DESIGN. Men godt håndværk har bare ingen alder, og vi har derfor oprettet det socialøkonomiske genbrugs- og beskæftigelsesprojekt 2nd Circle.

Tankerne og en af grundpillerne bag MINO DESIGN, er at tage et menneskeligt, socialt og miljømæssigt ansvar.

Formålet med 2nd Circle er, at hjælpr gennem at skabe fleksjob arbejdspladser og arbejdspladser til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet gennem at sælge genbrugsvarer.

Navnet 2nd Circle skal vise, at vi hjælpe til at gode produkter kan få omgang nr. 2 i forbrugscirklen, fuldstændig lige som de medarbejdere vi har - fordi alle fortjener at få omgang nr. 2, når livet har været svært.

TANKER OM SAMMENHÆNGENDE STIL MELLEM KØKKEN OG RESTEN AF HUSET?

Brug kontaktformularen. Så ringer vi dig op, for at høre om dine tanker.

  Er det meningen af 2nd Circle skal give overskud?

  2nd Circle et socialøkonomisk projekt der gennem salg, tilskud og fundrasing skal være en økonomisk bæredygtig forretning, hvor pengene der tjenes hele tiden geninvesteres i at skabe flere rummelig arbejdspladser og andre socialøkonomiske projekter.

  Vi modtager hjælp med kyshånd

  Vi er i opbygningsfase, og projektet lever derfor af godt købmandskab, nemlig at købe og sælge genbrugsguld.

  For at kunne hjælpe mere tager vi derfor imod genbrugsguld og donationer med kyshånd. Så vi bliver rigtig glade, hvis du vil tænke på os, inden du f.eks. kører på genbrugspladsen. Du kan kontakte os her på mail circle@minodesign.dk

  Hvor kan du finde os?

  Vi er at pt. kun at finde online, men er tilgengæld på flere af de social medier - find os på Instagram, Facebook, DBA og Trendsales.
  Vi arbejder ud fra vores kontorer og lager i Brøndby, men handler selvfølgelig med hele Danmark og resten af verden for den sags skyld 🙂